Skip to content

Microsoft 365

Productiever werken met Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen bekend als Office 365) kan gebruikt worden om productief te werken op je computer en via het internet. Met behulp van onder andere Word, Excel, Powerpoint en Outlook kun je productiviteit verhogen door documenten aan te maken of met elkaar in contact te komen.

Het is bij Develto mogelijk om Microsoft 365 licenties af te nemen. Develto zal je dan helpen om Microsoft 365 in te richten naar jouw wens.

Microsoft 365 voor business

Microsoft 365 voor business is zeer geschikt om in te zetten binnen bedrijfssituaties. Zo kunnen wij Microsoft 365 zo voor je inrichten dat je perfect kunt samen kunt werken binnen je bedrijf. Bijvoorbeeld door via Teams de communicatie tussen collega’s opzetten zodat ze beter samen kunnen werken en daarbij gezamenlijk aan de documenten in Sharepoint werken.

Microsoft 365
Business basic

De beste keus voor bedrijven die Microsoft Teams en cloudopslag nodig hebben. Bevat geen bureaubladversies van Office-apps

Exchange
Onedrive
Sharepoint
Teams

Microsoft 365
Business Premium

De beste keus voor bedrijven die alles nodig hebben in Business Standard plus geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen en apparaatbeheer.

Outlook
Word
Excel
Powerpoint
Exchange
OneDrive
SharePoint
Teams
Intune

Microsoft 365-apps
voor bedrijven

De beste keus voor bedrijven die Office-apps nodig hebben op verschillende apparaten en opslag van cloudbestanden. Zakelijke e-mail en Microsoft Teams zijn niet inbegrepen.

Outlook
Word
Excel
Powerpoint
OneDrive