Skip to content

Webapplicaties

Een eigen applicatie kan tijd, geld en/of gedoe besparen.

Een webapplicatie begint altijd met een goed idee of de behoefte aan verbetering. Bij Develto denken wij graag met je mee om jouw webapplicatie te realiseren. 

Voor websites maken wij in de basis gebruik van Drupal of Symfony. Het voordeel is dat je hiermee niet vanaf nul begint. WordPress gebruiken wij voor informatieve website en Drupal gebruiken wij vooral voor de grotere sites, shops en applicaties. Heb je een goed idee en wil je dit laten ontwikkelen, dan adviseren wij geheel vrijblijvend welke systeem bij jouw idee past!

Vaak wordt gedacht dat software ontwikkeling veel tijd, geld en gedoe met zich meebrengt. Begrijpelijk, want dat zijn de verhalen die veel in het nieuws komen. Afhankelijk van het soort project kan dit inderdaad best wel wat tijd in beslag nemen, maar wij proberen de werkzaamheden dan wel op te splitsen in bruikbare deelopleveringen. Vaak is het zelfs beter om het project in delen op te splitsen. Dit maakt de benodigde investeringen overzichtelijker en na iedere deeloplevering kan de applicatie al gebruikt gaan worden. Dit maakt jouw software flexibeler en beter bestand tegen alle veranderingen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken. Dit varieert van het bouwen of modificeren van een webshop of jouw eigen software applicatie. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Maar ook voor API-koppelingen tussen systemen, bijvoorbeeld een connectie tussen jouw ERP-pakket en een webshop kunt je bij ons terecht.

Heb je een goed idee en wil je weten wat er mogelijk is? Daag ons uit en wij denken geheel vrijblijvend met je mee.