Skip to content

Hosting en domeinnamen

Voor de meeste bedrijven is het hebben van een website essentieel.

Wil je een website bouwen, maar weet je niet wat een domein of hosting is? Met behulp van een domeinnaam en hosting is je website beschikbaar voor iedereen op het internet.

Wil je geen gedoe en altijd een website, webshop of applicatie die up-to-date is? Maak dan nu gebruik van de hosting-diensten van Develto!

Wat is een domeinnaam?

Een domein is niets anders dan een adres op het internet, zoals develto.nl of mijnbedrijf.com. De tekst vóór de punt kun je grotendeels zelfs bepalen, het deel achter de punt kies je uit diverse opties. Dit is de zogeheten extensie. Als geregistreerd registrar kunt je rechtstreeks bij ons een domeinnaam aanvragen.

Kies jouw domein uit één van de honderden beschikbare extensies en registreer daarmee vandaag nog jouw domeinnaam. Voor de Nederlandse markt is het .NL domein verreweg het meest populair en wordt als zeer betrouwbaar ervaren.

Wanneer je een website of webshop bouwt, begin je met het registreren van een domein. Mooi is natuurlijk wanneer jouw bezoekers aan jouw domeinnaam kunnen aflezen wat het doel van je website is, of wat je aan producten of diensten te bieden hebt. Met een herkenbare domeinnaam toon je aan dat je professioneel en betrouwbaar bent.

Gratis verhuisservice

Wanneer wij het beheer van jouw website overnemen voeren wij gratis een beveiligingsscan uit en zorgen wij ervoor dat alles optimaal werkt. En mocht er toch een keer wat aan de hand zijn dan kun je erop vertrouwen dat wij klaarstaan om te helpen.

Vraag ook om ‘geen gedoe’ en je ontvangt snel een offerte met de mogelijkheden.