Skip to content

Over ons

Wij maken professionele webapplicaties, webshops en websites

Develto is een jong bedrijf, opgericht in 2018, met een boel kennis, kunde én ambitie op het gebied van webapplicaties, webshops en websites. We barsten van het talent (en we groeien nog steeds, dus we zijn ook altijd op zoek naar nieuw talent!). Wil je bij ons langskomen? Gezellig! We hebben volop parkeerruimte en we liggen op loopafstand van het Centraal Station Dronten. De koffie staat voor je klaar, maar als je meer van de VrijMiBo houdt ben je dan ook welkom!
Waar staan we voor

Samen succesvol worden

Samen helpen om jouw idee, of business succesvol te laten zijn. Het ontwikkelen van een nieuwe software applicatie, website of webshop is alleen mogelijk door een goed samenspel tussen opdrachtgever en nemer. 

Vernieuwend

Met jouw ideeën, onze skills en het gebruik van innovatieve technieken is het ondenkbare mogelijk.

Flexibel

Agile en Scrum zijn de methoden van dit moment. Wij vertalen dit naar flexibel, aanpasbaar en doen wat je beloofd.

Voordelig

Door gebruik te maken van bestaande technieken kunnen wij sneller en voordeliger programmeren.

Professioneel

Wij doen wat we zeggen en komen onze afspraken na. Ervaar het zelf.

Waar zijn wij goed in?

Optimaliseren van het digitale proces

Wij helpen je graag bij het optimaliseren of bouwen van je digitale proces. Maak je nog gebruik van diverse formulieren, applicaties of Excellijstjes? Wil je deze processen automatiseren? Geen probleem.

Wij ontwikkelen een webapplicatie, website of webshop waarbij al je processen worden gestroomlijnd en waar één systeem je “source of truth” wordt, dit werkt veel sneller, makkelijker en overzichtelijker. Zoek je dé oplossing waarmee je lekkerder kunt werken en beter van slaapt? Wij bouwen hem graag voor je.

Onze ervaring

Software development is goed vergelijkbaar met tuinieren. Een tuin groeit en bloeit, is aan veranderingen onderhevig en heeft ook aandacht nodig!

Onze Filosofie

Software moet je met liefde onderhouden, net als je tuin. Technieken en inzichten veranderen continu en er is altijd wel iets bij te punten of te snoeien.

Onze missie

Wij zien onszelf dan ook vooral als de tuinman van je applicatie. We doen er alles aan om deze prachtig en gezond te houden. En van een mooie tuin wordt iedereen blij. Toch?