Skip to content

Websites

Zorg als bedrijf dat u zichtbaar bent op het internet.

Een website begint altijd met een goed idee of de behoefte aan verbetering. Bij Develto denken wij graag met je mee om jouw idee te realiseren. Vaak wordt gedacht dat software ontwikkeling veel tijd, geld en gedoe met zich meebrengt. Begrijpelijk, want dat zijn de verhalen die veel in het nieuws komen. 

Voor websites maken wij in de basis gebruik van WordPress of Drupal. Het voordeel is dat je hiermee niet vanaf nul begint. WordPress gebruiken wij voor informatieve website en Drupal gebruiken wij vooral voor de grotere sites, shops en applicaties. Heb je een goed idee en wil je dit laten ontwikkelen, dan adviseren wij geheel vrijblijvend welke systeem bij jouw idee past!

Afhankelijk van het soort project kan dit inderdaad best wel wat tijd in beslag nemen, maar wij proberen de werkzaamheden dan wel op te splitsen in bruikbare deelopleveringen. Vaak is het zelfs beter om het project in delen op te splitsen. Dit maakt de benodigde investeringen overzichtelijker en na iedere deeloplevering kan de applicatie al gebruikt gaan worden. Dit maakt jouw software flexibeler en beter bestand tegen alle veranderingen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken voor je website. Dit varieert van het bouwen of modificeren van een website of webshop. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken.

Heb je een goed idee en wil je weten wat er mogelijk is? Daag ons uit en wij denken geheel vrijblijvend met je mee.