Skip to content

Feestelijke opening

Afgelopen vrijdag beleefden we een mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf met de feestelijke opening van ons gloednieuwe pand. We mochten ruim 100 relaties, vrienden en familieleden verwelkomen en wat een geweldige dag was het! De sfeer was fantastisch, vol met heerlijk eten, verfrissende drankjes en vooral veel gezelligheid.

De overvloed aan warme reacties, prachtige cadeaus en oprechte complimenten die we ontvingen, was simpelweg overweldigend. Jullie steun en enthousiasme hebben deze dag echt onvergetelijk gemaakt.

In onze open kantoorruimte hadden we een bijzondere opstelling gemaakt met onze meest recente en indrukwekkende projecten. Het was geweldig om te zien hoeveel interesse er was voor onze softwareontwikkelingen en de innovaties die we bij Develto realiseren. Dit heeft ons geïnspireerd om binnenkort meer aandacht te besteden aan de inhoud van onze projecten en onze vooruitstrevende technologieën verder toe te lichten.

We willen iedereen van harte bedanken voor hun aanwezigheid en steun. Voor degenen die er niet bij konden zijn: voel je vrij om op een later moment alsnog langs te komen. Bij ons staat de koffie altijd klaar en we geven je graag een rondleiding door ons nieuwe pand. Nogmaals bedankt en tot snel!