Skip to content

Hyposimpel

Develto heeft een webapplicatie ontwikkeld voor Hyposimpel. Het portaal biedt een naadloze klantreis voor het verkrijgen en beheren van een hypotheek, vanaf de intake tot aan het beheer, met behulp van Straight Through Processing (STP). Zowel adviseurs als consumenten hebben volledige transparantie en ontvangen automatische meldingen bij elke fase van de hypotheekaanvraag. Via het klantportal kunnen consumenten eenvoudig de voortgang volgen en worden op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen, zoals het einde van de rentevaste periode en de pensioendatum.

Hyposimpel ontzorgt adviseurs door automatisch de ontbindingsdatum en vervaldata bij te houden, terwijl alle benodigde documenten en data simpel en eenvoudig worden verwerkt in het systeem. Hierdoor kunnen adviseurs zich volledig richten op de behoeften van de consument, zonder zich bezig te hoeven houden met dubbele werkzaamheden. Daarnaast is Hyposimpel te koppelen met verschillende adviessoftware via HDN en binnenkort ook met Bsimpel CRM, waardoor een geïntegreerd beheer van klanten en producten mogelijk is.

Voor onafhankelijke hypotheekadviseurs biedt Hyposimpel een alles-in-één tool voor de hypotheekintake, bemiddeling en beheer, waarmee zij hun klanten kunnen bedienen met een eigen klantportal en geautomatiseerde processen. Met Hyposimpel kunnen adviseurs de klantreis van oriëntatie tot beheer optimaliseren voor al hun hypotheekklanten.

Support en Onderhoud

Bij Develto eindigt onze betrokkenheid niet bij de lancering. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat Hyposimpel soepel blijft draaien. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren om de functionaliteit van de webapplicatie te verbeteren.

Hosting met Kubernetes

Ook biedt Develto hostingdiensten met behulp van geavanceerde technologieën zoals Kubernetes. Deze krachtige combinatie garandeert niet alleen een veilige en betrouwbare hostingomgeving, maar stelt ons ook in staat om schaalbare oplossingen te leveren die zich aanpassen aan de groeiende behoeften van Hyposimpel.