Skip to content

Corny Bakers

Develto heeft in samenwerking met Corny Bakers een geavanceerd CRM-platform ontwikkeld, gericht op het efficiënt beheren van prijsafspraken met klanten. Dit op maat gemaakte systeem digitaliseert alle gesprekken en afspraken met klanten, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van het proces.

Het Corny Bakers CRM-platform maakt directe en nauwkeurige vastlegging van prijsafspraken mogelijk, waardoor handmatige en foutgevoelige processen worden geautomatiseerd. De naadloze integratie met Visma Cash, het ERP-systeem van Corny Bakers, zorgt ervoor dat prijswijzigingen snel en automatisch worden gesynchroniseerd, waardoor operationele processen worden gestroomlijnd zonder extra handmatige handelingen.

Een gestroomlijnde workflow voor het beheren van prijsafspraken en offertes, inclusief goedkeuring door managers, wordt geïntegreerd in het platform. Dit zorgt voor een gecontroleerde en efficiënte aanpak van klantonderhandelingen binnen de organisatie. Het Corny Bakers CRM-platform biedt zo een uitgebreide en flexibele oplossing voor het beheer van prijsafspraken, waardoor Corny Bakers hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren en beter kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten.

Support en Onderhoud

Bij Develto eindigt onze betrokkenheid niet bij de lancering. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat Corny Bakers soepel blijft draaien. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren om de functionaliteit van het CRM te verbeteren.

Hosting met Kubernetes

Ook biedt Develto hostingdiensten met behulp van geavanceerde technologieën zoals Kubernetes. Deze krachtige combinatie garandeert niet alleen een veilige en betrouwbare hostingomgeving, maar stelt ons ook in staat om schaalbare oplossingen te leveren die zich aanpassen aan de groeiende behoeften van Corny Bakers.