Skip to content

Visit Kampen

Ontdek hoe Develto Kampen Partners en Hanzestad Kampen ondersteunt bij de doorontwikkeling, hosting en ondersteuning van het Visit Kampen CMS. Als toegewijde partner heeft Develto het bestaande/ontwikkelde Drupal CMS van Kampen Partners overgenomen en zorgt het voor continue optimalisatie en onderhoud.

Het CMS van Visit Kampen wordt gebruikt voor informatie op meerdere websites van Kampen Partners. Dankzij het Drupal CMS kunnen zij eenvoudig informatie verwerken en publiceren op hun websites. Develto staat klaar om Kampen Partners te helpen met aanpassingen en verbeteringen in hun CMS, zodat zij informatie beter kunnen weergeven op hun websites.

Met behulp van geavanceerde Kubernetes-infrastructuur bieden we schaalbare hostingoplossingen voor Visit Kampen, waardoor de website altijd snel en betrouwbaar blijft.

Support en Onderhoud

Bij Develto eindigt onze betrokkenheid niet bij de lancering. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat Visit Kampen soepel blijft draaien. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren om de functionaliteit van het CMS te verbeteren.

Hosting met Kubernetes

Ook biedt Develto hostingdiensten met behulp van geavanceerde technologie├źn zoals Kubernetes. Deze krachtige combinatie garandeert niet alleen een veilige en betrouwbare hostingomgeving, maar stelt ons ook in staat om schaalbare oplossingen te leveren die zich aanpassen aan de groeiende behoeften van de Visit Kampen.