Skip to content

Rubix

Rubix Safety Shop, ontwikkeld door Develto, biedt een innovatieve oplossing voor bedrijven die persoonsgebonden bedrijfskleding en PBM’s nodig hebben. Het platform stelt bedrijven in staat om een op maat gemaakte webshop te creëren, waarbij ze hun eigen assortiment kunnen instellen, inclusief specifieke bedrijfskleding.

Met de Rubix Safety Shop kunnen bedrijven een eigen assortiment instellen, waardoor elk bedrijf kan bepalen welke kledingstukken beschikbaar zijn voor hun medewerkers. Hierdoor biedt de webshop de flexibiliteit om een uniek assortiment per bedrijf te creëren, of het nu gaat om standaard kleding of specifieke bedrijfskleding.

Het platform biedt verdere personalisatiemogelijkheden op medewerkersniveau, zoals het gebruik van kledingpakketten om de toegang tot relevante kleding per afdeling te beperken. Ook kunnen kledingmaten automatisch worden ingevuld bij het bestellen, waardoor de bestelervaring wordt gestroomlijnd en kostenbeheer wordt verbeterd.

Webshop ontwikkeling

Develto heeft de gehele Rubix Safety Shop ontwikkeld. Ons toegewijde team van ontwikkelaars heeft expertise in het bouwen van op maat gemaakte webshops die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Support en Onderhoud

Bij Develto eindigt onze betrokkenheid niet bij de lancering. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de Rubix Safety Shop soepel blijft draaien. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren om de functionaliteit van de webshop te verbeteren.

Hosting met Kubernetes

Ook biedt Develto hoogwaardige hostingdiensten met behulp van geavanceerde technologieën zoals Azure en Kubernetes. Deze krachtige combinatie garandeert niet alleen een veilige en betrouwbare hostingomgeving, maar stelt ons ook in staat om schaalbare oplossingen te leveren die zich aanpassen aan de groeiende behoeften van de Rubix Safety Shop.