Skip to content

InHome Cleaning

Develto heeft voor InHome Cleaning een boekingsplatform ontwikkeld in Drupal, voorzien van geavanceerde functies die het boekingsproces vereenvoudigen en verbeteren. Bewoners kunnen met slechts een paar eenvoudige klikken hun woningsschoonmaak direct boeken, waarbij het systeem moeiteloos postcode en huisnummer herkent, waardoor het boeken nog sneller en nauwkeuriger verloopt. Ervaar tevens naadloos en veilig betalen via iDeal, rechtstreeks op het platform.

Het boekingsplatform biedt bewoners een duidelijk overzicht van hun geplande glazenwassersbezoeken, waardoor ze precies weten wanneer de glazenwasser langskomt. Dankzij de geïntegreerde SMS-koppeling blijven bewoners altijd op de hoogte van de status van hun boekingen, zodat ze weten wanneer hun ramen weer worden gewassen en gezeemd. Achter de schermen zorgt een backoffice met een automatische tijdslotgenerator voor een efficiënte planning, rekening houdend met beschikbaarheid en frequentie van de glazenwassersbezoeken.

Develto heeft nauw samengewerkt met InHome Cleaning om een reeks geavanceerde functionaliteiten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Door actief mee te denken met InHome Cleaning hebben we op maat gemaakte oplossingen gecreëerd die naadloos integreren in hun workflow. Hiermee hebben we een gepersonaliseerde aanpak die gericht is op het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Support en Onderhoud

Bij Develto eindigt onze betrokkenheid niet bij de lancering. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat InHome Cleaning soepel blijft draaien. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren om de functionaliteit van het boekingsplatform te verbeteren.

Websites

Een WordPress website is door Develto ontwikkeld om in de benodigde informatie te voorzien, zodat klanten eenvoudig en snel kunnen ontdekken wie InHome Cleaning is. Met een naadloze integratie naar het boekingsplatform voor aangesloten gebouwen is de website dé plek voor een klant om een afspraak te maken voor schoonmaak.

Webapplicaties

Het boekingsplatform, ontwikkeld in Drupal, is een goed voorbeeld van de uitgebreide mogelijkheden die Develto biedt voor de ontwikkeling van een webapplicatie. Of het nu gaat om geavanceerde functionaliteiten of naadloze integraties met externe partijen, bij Develto is het mogelijk!