Skip to content

Ligier

Voor Ligier heeft Develto een portaal ontwikkeld waarmee contentpagina’s eenvoudig kunnen worden beheerd en automatisch worden gedistribueerd naar alle websites van aangesloten dealers. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en consistente online aanwezigheid voor Ligier, waarbij informatie over hun brommobielen eenvoudig toegankelijk is voor potentiële klanten.

Voor de ontwikkeling van de dealerwebsites van Ligier heeft Develto een handige template ontwikkeld. Deze template stelt nieuwe dealers in staat om snel en gemakkelijk een eigen website op te zetten, waarop ze naast de contentpagina’s vanuit het portaal, eigen content kunnen laten zien. Bovendien hebben dealers de vrijheid om de website verder naar eigen wens vorm te geven, waardoor ze hun unieke identiteit kunnen benadrukken.

Ligier en Microcar bieden comfortabele brommobielen aan, inclusief elektrische opties, met een maximumsnelheid van 45 km/u. Ligier’s diverse gamma, geschikt voor bestuurders vanaf 16 jaar met alleen een AM-rijbewijs, omvat compacte modellen voor 2 personen, bekend als miniauto’s. Ligier Benelux fungeert als importeur in Nederland, met een uitgebreid netwerk van dealers voor aankoop en service, inclusief de nieuwe elektrische brommobiel, de Myli, en een dieseluitvoering, zodat klanten een passend model kunnen kiezen.

Support en Onderhoud

Bij Develto eindigt onze betrokkenheid niet bij de lancering. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat het portaal van Ligier soepel blijft draaien. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren om de functionaliteit van de webshop te verbeteren.

Websites

Ook biedt Develto in samenwerking met Ligier dealerwebsites aan de Ligier-dealers aan. Het ontwikkelen van een website voor een dealer is geoptimaliseerd door het gebruik van een template. Hierdoor kan een Ligier-dealer snel een online aanwezigheid creëren.

Hosting en domeinnamen

Develto biedt ook de mogelijkheid voor hosting en domeinregistratie. De hosting van veel van de informatieve websites staat op een server van Develto. Voor de behoeften van Ligier was een dedicated server de beste oplossing, zodat het beheer van alle dealerwebsites vanaf één plek mogelijk is.