Skip to content

Ladento

In een sector waar de digitalisering in rap tempo vordert, ontwikkelt Ladento een online ordering en facturatiesysteem voor de mondzorgbranche. Tijdens het bestellen door de tandartsenpraktijk is naast retourdatum en kleur ook direct de prijs voor het bestelde product bekend. Via Ladento chat is ook alle communicatie per order gebundeld en kan, indien gewenst worden opgeslagen bij de patienten gegevens.

Voor de behandelaar een fijne digitale orderbon en voor het tandtechnische laboratorium een compleet pakket van order tot en met facturatie.

Vaak begint het tandtechnisch Laboratorium met het overtypen van de orderbon die door de Tandartsenpraktijk wordt meegeleverd met het werkstuk. Dit dubbele werk wordt voorkomen met Ladento en hierdoor worden er ook fouten voorkomen in namen en geboortedata.

Een nieuw pakket in de mondzorgbranche met een digitale orderbon waar alles bij de bestelling direct duidelijk is. Welke praktijk en welke behandelaar er besteld heeft, wie de patient is, om welke element(en) het gaat, welk materiaal en welke uitvoering, richtprijs,kleur of foto’s uploaden, gewenste productiestap, retourdatum overige opmerkingen en nog veel meer dit alles uiteraard in een volledig AVG-proof omgeving. Alles digitaal dus eenvoudig te bewaren voor een sluitende administratie.

Support en Onderhoud

Bij Develto eindigt onze betrokkenheid niet bij de lancering. Wij zijn doorlopend bezig met onderhoud om ervoor te zorgen dat Ladento soepel blijft draaien. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren om de functionaliteit van de webapplicatie te verbeteren.

Hosting met Kubernetes

Ook biedt Develto hostingdiensten met behulp van geavanceerde technologieën zoals Kubernetes. Deze krachtige combinatie garandeert niet alleen een veilige en betrouwbare hostingomgeving, maar stelt ons ook in staat om schaalbare oplossingen te leveren die zich aanpassen aan de groeiende behoeften van Ladento.