Skip to content

KOM Kinderopvang

De website van KOM Kinderopvang is ontwikkeld door Develto en biedt een inzichtelijke kijk op hun benadering van kinderopvang. Op de website van KOM Kinderopvang kunnen ouders eenvoudig en overzichtelijk de verschillende locaties vinden en de benodigde informatie over de locaties terugvinden. Daarnaast biedt de website op een speelse manier informatie aan de ouders over alles gerelateerd aan kinderopvang.

KOM Kinderopvang richt zich op kinderen van nul tot dertien jaar, waarbij hun pedagogisch medewerkers streven naar een veilige, liefdevolle en uitdagende speel- leeromgeving die de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Deze opvang gelooft in het belang van speciale groepen voor baby’s en peuters, terwijl kinderen bij de buitenschoolse opvang zo mogelijk per leeftijdscategorie worden ingedeeld.

Support en Onderhoud

Bij Develto eindigt onze betrokkenheid niet bij de lancering. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de website van KOM Kinderopvang soepel blijft draaien. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates uit te voeren om de functionaliteit van de website te verbeteren.

Websites

De website voor KOM Kinderopvang is door Develto ontwikkeld in WordPress om in de benodigde informatie te voorzien, zodat klanten eenvoudig en snel kunnen ontdekken wie KOM Kinderopvang is. Met een geavanceerde zoekmogelijkheid vinden ouders op de website van KOM Kinderopvang snel de juiste locatie voor de opvang van hun kind.